21.09.2024
0 0



Одному зі зловмисників вже повідомлено про підозру в крадіжці, вчиненій в умовах воєнного або надзвичайного стану, іншому вирішується питання.

З повідомленням про крадіжку до поліції звернулася адміністратор одного із салонів краси міста. Вона розповіла, що із салону вкрадено ноутбук та майже 80 тисяч гривень. Поліцейські виїхали на місце злочину та встановили, що крадіжку було здійснено пізно ввечері. Зловмисник шляхом відтиску металопластикового вікна, проник у салон краси та виніс комп’ютерну техніку та гроші.

Правоохоронці оперативно встановили особу злочинця та затримали його на одній із вулиць міста. Ним виявився уродженець Донецької області, 1976 року народження. Виявилося, що чоловік раніше вже був судимий за низку кримінальних правопорушень. Поліцейські виявили при ньому та вилучили частину вкраденого майна.

Про інший випадок крадіжки повідомив чоловік, який орендував квартиру в обласному центрі. Чоловік помітив зникнення особистого майна, коли повернувся додому. Поліцейським вдалося затримати зловмисника за кілька годин після крадіжки. Крадіям виявився 30-річний мешканець Києва. Він проник у квартиру, підібравши ключ до вхідних дверей. Все вкрадене майно вилучено у злочинця.

Обох зловмисників було затримано. Незабаром суд обере їм запобіжний захід. Також повідомляється, що незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину. Фігурантам загрожує до 8 років позбавлення волі.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *