21.09.2024
0 0



Співробітники БЕБ викрили та припинили роботу 9 незаконних гральних закладів, які знаходились у нежитлових приміщеннях Солом’янського, Голосіївського, Дарницького та інших районах Києва.

З’ясувалося, що заклади працювали цілодобово, порушуючи тим самим комендантську годину. Клієнти могли потрапити до закладу лише, коли їх пропускали адміністратори, які стежили через камери відеоспостереження, щоб поряд не було правоохоронців.

Детективи БЕБ провели дев’ять санкціонованих обшуків у місцях, де розташовувалися незаконні гральні зали. Внаслідок обшуків було вилучено майно, за допомогою якого надавався незаконний доступ до азартних ігор в Інтернеті.

Співробітники Бюро економічної безпеки вилучили понад 100 комплектів комп’ютерної техніки, меблі, мережеве обладнання, техніку. Орієнтовна вартість усіх вилучених доказів становить близько 700 тис. грн.

За фактом незаконної організації та проведення азартних ігор розпочато досудове розслідування. Участь у незаконній діяльності з організації або проведення азартних ігор, лотерей передбачає покарання у вигляді штрафу з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *