21.09.2024
0 0



Дії керівного складу ПрАТ «АК «Київводоканал» завдало збитків на суму 67,7 млн гривень. Тривають слідчі заходи за фактами завдання керівниками збитків ще на 322 млн гривень.

Київська міська прокуратура провела розслідування щодо законності коштів, які використовуються місцевими органами влади та підприємствами, що пов’язані з комунальною власністю та фінансуються з міського бюджету.

Зокрема, правоохоронців привернула діяльність посадових осіб ПрАТ «АК «Київводоканал». За 2021-2023 рік із керівного складу організації 9 осіб були задіяні в неправомірних діях, пов’язаних зі службовою недбалістю. У межах 4 кримінальних проваджень було направлено обвинувачення на адресу екскерівника, двох керівників департаментів, начальника відділу, інженера, двох начальників департаменту, а також двох підрядників.

Досудове розслідування в рамках кримінальних проваджень встановило, що дії керівників організації завдали збитків на загальну суму 67,7 млн гривень. Зокрема, в обвинуваченнях йдеться про хабарництво, розтрату коштів, а також службову недбалість.

Щодо ПрАТ «АК «Київводоканал» тривають ще три кримінальні провадження. Розслідування відбуваються за фактами розтрати та заволодіння коштами на суму 322 млн гривень.edited 17:42

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *