21.09.2024
0 0



Українським військовослужбовцям передали техніку та лікарські засоби, необхідні для просування у війні.

Світлана Онищук, голова Івано-Франківської ОВА, повідомила про чергову передачу допомоги українським військовим. Цього разу Прикарпаття надало значну допомогу бійцям 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс». Департаменту соціальної політики вдалося організувати збір та передачу необхідних ресурсів і техніки на суму понад 160 тисяч гривень.

У рамках військової допомоги захисникам передали 11 дронів-камікадзе, а також необхідні ліки та одяг. Усе необхідне було закуплено працівниками департаменту за власні кошти, а потім передано директору дитячого табору «Карпатські мрії», який служить у цій бригаді.

Крім цього, благодійний фонд «Вефель» передав бійцям бригади медикаменти.

Івано-Франківський зональний відділ військової служби правопорядку також не залишився без уваги. Для них було придбано необхідну комп’ютерну техніку на суму майже 100 тисяч гривень за кошти обласного бюджету. Оновлення техніки значно спростить та підвищить якість роботи відділу.

Світлана Оніщук закликала всіх підтримувати та всіма силами допомагати нашим бійцям, які захищають країну від зовнішньої загрози. З її слів, такі ініціативи вкрай важливі для якнайшвидшої перемоги України та відновлення миру в країні.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *