21.09.2024
0 0



Інцидент стався у лютому 2024 року. Зловмисник підійшов до потерпілого на вулиці, щоб познайомитися та запропонувати йому влаштувати спільне застілля. Однак у результаті невідомий пограбував чоловіка.

Правоохоронці встановили обставини події. З’ясувалося, що 46-річний чоловік на вулиці познайомився зі зловмисником та погодився на його пропозицію влаштувати застілля. Чоловіки пішли у бік будинку невідомого і коли вони зайшли у темний провулок, то зловмисник ударив потерпілого та відібрав його мобільний телефон.

Правоохоронці протягом доби розшукали злочинця та затримали його. Нападником виявився наркозалежний 34-річний мешканець Києва. З’ясувалося, що зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, а також був фігурантом кількох кримінальних проваджень, розпочатих за фактом крадіжок.

Чоловіку повідомили про підозру в пограбуванні, поєднаному з насильством та вчиненому в умовах воєнного стану. Наразі обвинувальний акт скеровано до суду. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *