21.09.2024
0 0



Слідчі зібрали необхідні докази і направили до суду обвинувальний акт відносно буковинця, який незаконно зберігав та розповсюджував бупренорфін.

Фігурантом виявився 44-річний мешканець Хотина. Правоохоронці встановили, що він придбав та зберігав наркотичні засоби з метою їхнього подальшого збуту. Пізніше чоловік продав таблетки білого кольору з написом «Subutex» на території місцевої громади. Правоохоронцями задокументовано одразу кілька фактів збуту заборонених речовин.

Усі речові докази було вилучено та направлено на експертизу, за результатами якої стало відомо, що таблетки білого кольору, які продавав чоловік, містять у своєму складі наркотичний засіб під назвою бупренорфін, обіг якого обмежено.

Наразі досудове розслідування завершено, до суду направлено обвинувальний акт відносно підозрюваного. Чоловіка звинувачують у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *