21.09.2024
0 0



21-річного жителя обласного центру було затримано ще 26 березня під час відправки трьох посилок з амфетаміном. На даний момент він перебуває під вартою.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування, під час якого з’ясували, що зловмисник отримував гроші від незаконного збуту наркотиків на банківський рахунок, який він відкрив на своє ім’я. Повідомляється, що загальна сума прибутку становила близько 100 тисяч гривень.

Встановлено, що отримані кошти від продажу небезпечної психотропної речовини зловмисник використав для того, щоб сплатити матеріали для подальшого «бізнесу». Він витрачав гроші на купівлю пакувальних матеріалів, кур’єрських пакетів, стрейч-плівок, zip-lock пакетів, а також платив за оренду квартири, де зберігав наркотичні речовини.

Слідчі зібрали достатньо доказів та повідомили фігуранту про підозру у використанні коштів, здобутих від незаконного обігу психотропної речовини, особливо небезпечних наркотичних засобів та особливо небезпечних психотропних речовин, з метою продовження незаконного обігу таких речовин.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *