21.09.2024
0 0



Слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Убивство сталося в с. Траулин Судилківської тергромади на Шепетівщині. У скоєнні злочину підозрюється 41-річний чоловік, якого близько року тому дав притулок у себе загиблий.

У день вбивства загиблий разом із підозрюваним влаштував застілля, під час якого у них виник конфлікт. В результаті сварки підозрюваний кулаками, а потім дерев’яною палицею сильно побив господаря житла. Пенсіонер помер від отриманих травм.

Після того, як 41-річний підозрюваний зрозумів, що зробив, він втік до знайомих у м. Шепетівку. Проте його розшукали та затримали співробітники кримінальної поліції. Як виявилося, затриманий вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, зґвалтування, а також крадіжку.

Наразі вирішується питання про взяття чоловіка під варту. За вбивство пенсіонера йому загрожує до 15 років ув’язнення. Слідчі дії тривають.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *