21.09.2024
0 0


До поліції звернулася 43-річна мешканка Вижниччини та повідомила про те, що її колишній чоловік систематично вчиняє над нею психологічне насильство та умисно не виконує обмежувальних заходів, які обрав суд.

49-річний мешканець с. Середній Майдан ображав жінку нецензурною лайкою та погрожував їй фізичною розправою. При цьому чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Повідомляється, що поліцейські вже неодноразово реагували на звернення жінки та складали адміністративні протоколи щодо чоловіка, а також проводили з ним профілактично-роз’яснювальну роботу про неприпустимість вчинення протиправних дій.

Всі ці профілактичні дії не мали належного впливу на чоловіка, оскільки він продовжував здійснювати психологічне насильство над колишньою дружиною. У результаті судово-психіатрична експертиза зробила висновок, що це спричинило погіршення психічного здоров’я жінки.

У березні суд виніс стосовно буковинця обмежувальний припис. Йому було заборонено наближатися до квартири колишньої дружини, розшукувати, вести листування і телефонувати їй протягом шести місяців. Проте чоловік порушив рішення суду та продовжив систематично загрожувати своїй колишній дружині. Жінка була змушена повторно звернутися до поліції із заявою.

На даний момент чоловікові повідомили про підозру у скоєнні домашнього насильства, а також у невиконанні обмежувальних заходів, обмежувальних приписів або непроходженні програми для кривдників.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *