21.09.2024
0 0


Жертвами шахраїв стали двоє мешканців Польщі, які колекціонують антикварні речі. Вони хотіли купити раритетний мотоцикл, а зрештою втратили свої гроші через аферистів.

До поліції Тернопільської області звернулися мешканці Польщі. Вони побачили в інтернеті на одному із сайтів оголошення про продаж раритетного мотоцикла. Оскільки чоловіки займаються колекціонуванням антикваріату, вони зацікавилися даним оголошенням.

Для сприяння купівлі вони звернулися за допомогою до посередника. Той пообіцяв, що за 2 тисячі доларів він допоможе їм з покупкою на місці та доставить транспортний засіб у Польщу.

Покупці погодилися на умови посередника та перерахували на банківський рахунок чоловіка гроші за мотоцикл у розмірі понад 16 тисяч доларів, а також обіцяну суму за його послуги. Після цього зловмисник став відтягувати час покупки мотоцикла, а згодом взагалі перестав виходити на зв’язок.

Поліцейським Борщова вдалося встановити особу злочинця. Ним виявився 38-річний мешканець Чортківського району. Коли його попросили пояснити мотиви свого вчинку, чоловік відповів, що після отримання грошей передумав допомагати жителям Польщі.

Наразі триває досудове розслідування за фактом шахрайства. Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру. За вчинений злочин йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *