21.09.2024
0 0


Матеріали у справі про вбивство чоловіка, в якому звинувачують 65-річного мешканця селища Великі Бірки, направлено до суду.

Слідчими було проведено досудове розслідування, під час якого вони встановили, що підозрюваний та загиблий разом розпивали алкогольні напої.

Під час застілля у них виник конфлікт, який пізніше переріс у бійку. У розпал суперечки господар житла завдав тяжких тілесних ушкоджень своєму сусідові. Внаслідок отриманих травм чоловік помер на місці події.

Підозрюваний викликав швидку допомогу лише на наступний день, після інциденту та повідомив, що виявив у своєму будинку тіло сусіда 1979 року народження. На виклик приїхали медики, де констатували смерть чоловіка.

Тіло було оглянуто експертами. На ньому вони виявили серйозні тілесні ушкодження. Пізніше також було проведено судово-медичну експертизу, за результатами якої було встановлено, що причиною смерті чоловіка стала черепно-мозкова травма.

Матеріали кримінального провадження за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, були направлені до суду.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *