21.09.2024
0 0


Зловмисник відправляв товар за передоплату службою таксі, а заборонені речовини маскував у пакунки з під їжі.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Виявилось, що організатором наркобізнесу став 23-річний киянин. Він шукав своїх клієнтів за допомогою анонімного телеграм-каналу. Він пропонував бажаючим придбати заборонені речовини різноманітний асортимент наркотиків та психотропів, включаючи кокаїн, ЛСД, МДМА, амфетамін, канабіс та інші.

Щойно киянин отримував оплату, він надсилав товар на таксі в різні райони міста. При цьому він попередньо упаковував наркотики в упаковки з кормом для тварин та харчових продуктів. Збувача затримали під час спроби відправлення чергової партії наркотичних речовин. У нього вилучили пакунки з кокаїном, мефедроном, МДМА, канабісом та псилоцибіновими грибами.

Також правоохоронці провели обшук у його гаражі. Було встановлено, що він використовував це приміщення як склад та фасувальний цех. Там було виявлено ще три кілограми пігулок МДМА, кілограмові пакунки з кокаїном, амфетаміном та каннабісом, понад сто марок ЛСД, майже 200 пігулок «Ксанакса», а також псилоцибінові гриби, мефедрон та прекурсори. Орієнтовна вартість вилученого забороненого товару оцінюється у понад 5 мільйонів гривень.

Чоловіку повідомлено про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні зберігання, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *