21.09.2024
0 0

Колишній керівник одного з Управлінь Берегівської міської ради підозрюється у службовій недбалості, внаслідок якої сталося масштабне забруднення земель громади, а збитки становили майже 60 млн грн.

Наразі проводиться досудове розслідування у справі щодо забруднення побутовими відходами земель на території райцентру. Під час слідства з’ясувалося, що через дії експосадовця сталося погіршення екологічної ситуації у місті.

З’ясувалося, що підозрюваний не проконтролював виконання робіт з утилізації сміття та організацію роботи звалища, також він не задокументував порушення процедури у чинному порядку та не доповів про це контролюючим та правоохоронним органам.

Через нехтування своїми службовими обов’язками громаді було завдано збитків на понад 58 мільйонів гривень. Чоловіку повідомлено про підозру у службовій недбалості чи неналежному виконанні службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило державним інтересам тяжкі наслідки.

Експосадовцю загрожує позбавлення волі строком від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років та зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *