21.09.2024
0 0


Аварія, що спричинила смерті людей, сталася ще 22 квітня. Мікроавтобус із робітниками потрапив у прірву, яка утворилася посеред дороги.

В аварії загинули 22-річний і 35-річний чоловіки, семеро людей отримали травми різного ступеня тяжкості.

Журналісти надіслали звернення з питанням про якість дороги та огородження небезпечних місць до відповідного органу — Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Київській області. В органі заявили, що автодороги загального користування державного значення піддаються комісійним обстеженням двічі на рік.

За отриманими даними, перевірку автодороги проводили за три тижні до смертельної аварії, і за її результатами було складено відповідний Акт. Проте невідомо, чи відбувалося фактичне обстеження.

У цій справі було розпочато кримінальне провадження. Правоохоронці шукають винного серед відповідальних за стан цієї ділянки дороги. Найімовірніше, йдеться про ст. 288 КК України (Порушення нормативно-правових актів, норм і правил, що стосуються безпеки дорожнього руху. Винний, якого буде визначено за результатами розслідування, може понести покарання від штрафу до 5 років позбавлення волі.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *