21.09.2024
0 0


Жінка протягом року вкладала гроші у різні фінансові операції, сподіваючись заробити, а в результаті втратила свої гроші.

52-річна тернополянка звернулася до поліції та повідомила, що вона стала жертвою шахраїв. В інтернеті жінка побачила оголошення про «заробіток» у брокерській фірмі. Інвестори робили ставки і якщо вони вигравали, клієнтам віддавали гроші з відсотком.

Жінка хотіла отримати більш високий прибуток, тому вкладала свої гроші у різні фінансові операції. Заявниця не відразу зрозуміла, що потрапила до шахрайської схеми, оскільки деякі з її інвестицій були успішними.

Пізніше потерпілій зателефонував «інвестор» і сказав, що їй необхідно надіслати ще 25 тисяч, тоді вона зможе заробити чималу суму. Жінка повірила і повідомила афериста, що має тільки 5 тисяч, які вона пізніше перерахує. Однак у справу втрутилися поліцейські: вони переконали жінку, що це — ще одна пастка шахраїв.

Загальна сума, яку втратила жінка, становила 320 тисяч гривень. Наразі правоохоронці продовжують оперативно-розшукові заходи, щоб встановити особу зловмисника. За шахрайство загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років.13:56

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *