21.09.2024
0 0


У ДТП, що сталася сьогодні на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» неподалік села Новосілки Золочівського району, мікроавтобус «Mersedes Sprinter» зіткнувся з вантажівкою «MAN».

З’ясувалося, що за кермом мікроавтобуса був 51-річний мешканець Чернівців. Чоловік виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з вантажівкою, за кермом якої перебував 43-річний мешканець Львівського району. Після зіткнення з вантажівкою мікроавтобус з’їхав із дороги та в’їхав у дерево.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів мікроавтобуса померли від отриманих травм на місці події. Крім того, травми отримали водій «Mersedes Sprinter» і ще одна пасажирка. Їх доправили до лікарні для надання необхідної допомоги.

Водія автобуса було затримано. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, було відкрито кримінальне провадження. Винуватцеві ДТП загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *