21.09.2024
0 0


Пройшов судовий процес, під час якого чоловік намагався оскаржити вирок, але безрезультатно.

До Городоцького районного суду Хмельницької області звернулася жінка з проханням видати обмежувальний припис проти її колишнього чоловіка, заборонивши йому наближатися до її місця проживання, переслідувати та контактувати з нею. Вона повідомила, що після розлучення 2022 року він систематично чинить психологічне насильство: переслідує її, приходить до її квартири, стукає у двері, вимикає електроенергію, знімає свої візити на телефон і викладає відео в соцмережах.

Місцевий суд задовольнив її заяву, заборонивши чоловікові наближатися до її місця проживання ближче ніж на 100 метрів і будь-яким способом спілкуватися з нею строком на 6 місяців.

Чоловік оскаржив це рішення, стверджуючи, що не вчиняв домашнього насильства, а обмежувальний припис заважає йому виконувати батьківські обов’язки.

Проте апеляційний суд залишив рішення без змін, зазначивши, що є документальні підтвердження фактів насильства і припис є необхідним заходом захисту.

Крім цього, колегія зазначила, що припис не забороняє і жодним чином не заважає чоловікові брати участь у вихованні сина.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *