21.09.2024
0 0

Поліцейські завершили розслідування щодо 41-річного чоловіка у справі про вчинення домашнього насильства над власною дружиною.

35-річна мешканка Ярунської громади кілька разів упродовж року зверталася до правоохоронних органів, заявляючи, що чоловік вчиняє протиправні дії. З нею працювали поліцейські сектору протидії домашньому насильству Звягельського райвідділу.

Проте, за кожного дзвінка в поліцію, чоловік, який чинив насильство, залишав місце проживання. Його знаходили, проводили профілактичні бесіди, виносили приписи, а також складали протоколи про адміністративне правопорушення.

За даними слідства, 41-річний чоловік не має роботи, зловживає алкогольними напоями. Агресор ображав і принижував жінку, застосовував фізичну силу та виганяв з дому.

Після чергової заяви, усвідомивши, що штрафні санкції не дають результату, слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 126-1 КК України (Домашнє насильство).

Обвинувальний акт скеровано до суду. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Йому може загрожувати покарання від громадських робіт до 2 років позбавлення волі.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *