21.09.2024
0 0

Діти Ямпільської громади встановили національний рекорд як наймасовіший парад дітей із парасольками. Керівник Нацреєстру Рекордів України зафіксувала 511 дітей, які йшли центральною площею під відкритими парасольками.

Захід відбувався з ініціативи Ямпільської селищної ради. За допомогою такого заходу громада висловила свою підтримку всім українським дітям, які постраждали від російської агресії. Крім цього, він є нагадуванням про небезпеку, якої діти зазнають щохвилини.

Гасло ходи звучало так: «Ми хочемо ховатися від дощу, а не від ракет».

Цей захід вдалося здійснити завдяки безлічі небайдужих партнерів і спонсорів. Більш того, наймолодшому учаснику заходу, дворічному Володимиру, керівник Нацреєстру подарувала Книгу рекордів України, на згадку про подію.

«Щиро дякуємо організаторам, учасникам та гостям заходу. Національна свідомість, твердість переконань і сила українського духу — риси, які притаманні кожному українцю. Ми пишаємося дітьми Ямпільської громади і щиро віримо, що гасло «Ми хочемо ховатися від дощу, а не від ракет» знайде своїх адресатів, і світ нарешті закриє небо над Україною!», — підсумували у Ямпільській селищній раді.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *