21.09.2024
0 0


Медики повідомили в поліцію про те, що до них надійшов 34-річний чоловік з проникаючим колото-різаним пораненням.

З’ясувалося, що поранення чоловік отримав у результаті бійки у квартирі в Дніпровському районі Києва. Правоохоронці встановили обставини події. Виявилося, що власниця квартири здавала житло в оренду іноземному громадянинові та його дівчині, які постійно вживали алкоголь та ображали власницю квартири.

Власниця квартири вирішила налагодити стосунки з квартирантами, тож прийшла до них зі своїм товаришем для розмови. Коли потерпілий почав розмову з квартирантом щодо його поведінки, той почав конфліктувати та вчинив бійку. Потім 29-річний іноземець вхопив кухонного ножа та завдав удару в живіт потерпілому. Після скоєння злочину фігурант втік з місця події.

За кілька годин після події чоловіка було затримано. Було проведено досудове розслідування за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження. Після його завершення обвинувальний акт стосовно підозрюваного було направлено до суду. В результаті суд визнав іноземця винним у скоєному злочині та призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *