21.09.2024
0 0


Двом фігурантам повідомлено про підозру у викраденні людини, що супроводжувалося заподіянням фізичних страждань потерпілій.

Повідомлення про викрадення 25-річної дівчини надійшло до Броварського управління поліції Київщини. З’ясувалося, що до викрадення причетний колишній коханий дівчині спільно із знайомим.

У ході з’ясування обставин події стало відомо, що викрадачі приїхали на власному авто в багатоквартирний будинок, в якому проживала дівчина. Там у колишніх коханих виникла сварка, яка потім переросла у бійку. Чоловік завдав дівчині ударів руками в область обличчя, голови та тулуба. Потім він схопив постраждалу за одяг та силою вивів із дому. Чоловіки насильно посадили потерпілу в автомобіль «Hyundai» і зникли у невідомому напрямку.

Правоохоронці поспілкувалися зі свідком події, а також переглянули відеозаписи із камер відеоспостереження. В результаті вони змогли встановити місцезнаходження постраждалої та зловмисників. З’ясувалося, що вони перебувають за місцем проживання 28-річного колишнього хлопця дівчини.

28-річного організатора викрадення та його 34-річного спільника було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Їм загрожує до 5 років позбавлення волі.18:54

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *