21.09.2024
0 0


Вчора до поліції надійшла інформація про те, що у квартирі на вулиці Грушевського в обласному центрі дівчина отримала вогнепальне поранення.

На місце вбивства одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, а також вибухотехніки, криміналістична лабораторія та патрульна поліція. З’ясувалося, що 29-річний житель Рівного вистрілив із мисливської рушниці в голову своєї 20-річної співмешканки. Після того як чоловік зрозумів, що зробив, він викликав швидку допомогу. Однак медики, які приїхали на виклик, лише констатували смерть дівчини.

За фактом умисного вбивства було розпочато досудове розслідування. Чоловік був затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Повідомляється, що в момент події він був тверезим. Також правоохоронці вилучили рушницю, яка була зареєстрована в установленому законодавством порядку, та направили її на експертизу.

Фігурант не дав жодних пояснень щодо того, що сталося. Слідство триває. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину. Чоловіку може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *