21.09.2024
0 0


Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 березня між селами Лісове та Золоте колишнього Дубровицького району, водій перебував за кермом п’яним.

Водій автомобіля «Volkswagen Passat» виїхав на зустрічну смугу на закругленій ділянці дороги, внаслідок чого не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажівкою «Mercedes Benz». За кермом «Volkswagen Passat» перебував 32-річний мешканець села Сварицевичі. Повідомляється, що під час зіткнення елемент конструкції платформи вантажівки пошкодив легковик, що згодом призвело до травмування пасажира, який знаходився на задньому сидінні легкового авто.

Після зіткнення водій легковика продовжив рух. Він здійснив зупинку лише через кілька кілометрів у селі Золоте. На цей момент 27-річний пасажир помер від отриманих травм в автомобілі. Ще троє пасажирів, які перебували у легковому авто, не постраждали.

Водія, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, затримали. Йому повідомили про підозру та помістили під варту на 60 діб. Проте трохи пізніше запобіжний захід змінили на цілодобовий домашній арешт із електронним засобом контролю. Наразі досудове розслідування завершено. Усі матеріали справи разом із обвинувальним актом були направлені до суду. Чоловіка можуть засудити на строк від 5 до 10 років.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *