21.09.2024
0 0


Івано-Франківський міський суд розглянув клопотання про умовно-дострокове звільнення із в’язниці чотирьох мешканців області, які побажали служити в ЗСУ.

Засуджені громадяни є мешканцями Снятинщини, Верховинщини, Калущини та Рогатинщини 1971, 1991, 1982 та 1997 років народження відповідно. Вони відбували покарання на території Івано-Франківської громади.

Повідомляється, що усі четверо у суді підтвердили, що добровільно бажають вступити до лав української армії. На суді зазначили, що під час відбування покарань ув’язнені поводились законослухняно, стягнень та зауважень не мали.

Також засуджені пройшли ВЛК, де їх визнали придатними до проходження військової служби. У результаті суд прийняв рішення про їхнє умовно-дострокове звільнення з подальшим підписанням контракту із ЗСУ.

Через добу після того, як ухвала суду набуде чинності, колишні ув’язнені мають відбути у військові частини для укладання контракту із ЗСУ. Також за ними здійснюватиметься адміністративний нагляд та діятимуть деякі обмеження. Так, їм буде заборонено перебувати поза своєю військовою частиною чи місцем перебування, визначеним командиром.

Крім того, для них діятиме заборона виїзду чи обмеження часу виїзду в особистих справах за межі військової частини та місця перебування, визначеного безпосереднім командиром, без відповідного дозволу.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *