21.09.2024
0 0

Поліцейські вкотре затримали дрібного наркодилера, який разом зі своєю дівчиною робив схованки, в які ховав наркотики та психотропи.

Найімовірніше, великі гравці наркобізнесу знову здали закладчиків, які занадто погано працювали. У Бердичеві затримали 21-річного хлопця, жителя Хмельниччини, та його дівчину з Гришковецької громади. Їх несподівано вирішили оглянути, бо вони нервували, і виявили в кожного по 13 згортків із невідомими кристалами, які попередньо визначили як психотропну речовину.

Згідно з даними слідства, пара проживає в орендованому гаражі в Бердичеві. Їхнє помешкання обшукали одразу після затримання. Правоохоронці виявили близько 100 грамів наркотику, а також інші речові докази. Крім цього, ще 41 згорток із психотропом знайшли у 21-річного хлопця в машині.

За версією поліції, молоді люди планували реалізувати “товар” за допомогою закладок, які пізніше заберуть “покупці”, які отримали координати місця. Вилучену речовину наразі направлено на експертизу.

Наркодилерам оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України за збут наркотиків. Вирішується питання про запобіжний захід для правопорушників.

Незважаючи на постійні затримання дрібних продавців забороненої речовини, очевидно, що в цьому злочинному бізнесі існують і набагато більші фігури, які діють у тіні. Такі злочинці набагато небезпечніші, оскільки вони користуються руками слабких та безвільних — більш ніж очевидно, що 21-річний хлопець і 18-річна дівчина просто хотіли заробити грошей, і через недосвідченість зважилися на таку авантюру.

Якщо правоохоронні органи не посилять свій контроль над злочинною сферою, що активно розвивається, то пізніше зробити це буде набагато складніше. Будь-які схеми і махінації краще одразу припиняти на корені, тому що надалі вони можуть становити загрозу набагато більшого рівня.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *