21.09.2024
0 0

На даний момент чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру в умисному ушкодженні майна шляхом підпалу.

З’ясувалося, що між 57-річним рівнянином та його 55-річною дружиною виник побутовий конфлікт, внаслідок якого чоловік вигнав дружину з дому. Потім він зібрав у середині кімнати сміття та підпалив його.

Рятувальників викликали перехожі на прохання господарки будинку. Вона забула свій телефон у будівлі, тож, коли побачила дим, звернулася за допомогою до перехожих.

Рятувальники прибули на місце та загасили пожежу. Проте внаслідок займання було знищено речі домашнього вжитку. Також вогнем пошкоджені стіни та перекриття будинку, а також балкон багатоповерхівки, розташованої поблизу.

Пожежники визволили з вогню 57-річного господаря та передали його медикам. Потім чоловіка відправили до лікарні, де у нього діагностували отруєння чадним газом. Після надання допомоги, хазяїна будинку відпустили додому. На запитання щодо мотивів його вчинку чоловік відповісти не зміг.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *