21.09.2024
0 0

Досудове розслідування у справі 46-річного мешканця Чернівців завершено, а матеріали провадження з обвинувальним актом направлено до суду для розгляду.

У рамках заходів, спрямованих на протидію незаконному обігу наркотичних засобів та психотропних речовин, правоохоронці викрили 46-річного чернівчанина. Чоловік незаконно придбав та зберігав наркотичні речовини для власного вживання.

Під час поверхневої перевірки у фігуранта виявили поліетиленовий пакет із речовиною, схожою на наркотичну. Знайдений доказ було вилучено для подальшого відправлення на експертизу. Експерти підтвердили, що в знайденій у чоловіка речовині міститься особливо небезпечна психотропна речовина PVP вагою понад 8 грамів.

Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування та направили обвинувальний акт стосовно підозрюваного до суду. Чоловік звинувачується у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні чи пересиланні наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *