21.09.2024
0 0

Під час п’яної сварки фігурант побив товариша гайковим ключем. Травми виявилися смертельними.

Чоловік разом зі своєю дружиною розпивали алкоголь з нагоди їхнього весілля. Випивши значну кількість, вони пішли в гості до своїх товаришів, серед яких також був потерпілий зі своїм 17-річним сином, і вони разом продовжили випивати.

Під час застілля обвинувачений і потерпілий посварилися, після чого фігурант пішов до свого автомобіля і взяв звідти гайковий ключ. Після цього чоловік повернувся у квартиру, де завдав знайомому безліч ударів по голові, ребрах і ногах. Від отриманих каліцтв чоловік помер на місці.

Наступного ранку чоловік разом із дружиною вирушили на «медовий тиждень» у заміський будинок, і вже за добу до них прибули поліцейські та затримали фігуранта.

У суді чоловік своєї провини не визнав. Він стверджував, що наносив удари тільки по ногах і сідницях. Обвинувачений також заявив, що зробив це, бо підозрював знайомого в крадіжці обручки та барсетки з телефоном.

Чоловіка було визнано винним у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть. Йому призначили покарання у вигляді 7,5 років позбавлення волі, суд також зобов’язав його виплатити 200 тисяч гривень моральної компенсації та понад 80 тисяч гривень, використаних для проведення експертиз.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *