21.09.2024
0 0

За останню добу в Тернопільській області трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди, під час яких люди зазнали ушкоджень.

У першому випадку аварія сталася в Збаражі. За інформацією, отриманою правоохоронцями, водій автомобіля Dodge, виїжджаючи на головну дорогу, зіткнувся з автомобілем марки Volkswagen. У результаті останній відкинуло на узбіччя, де він врізався в припаркований Opel. Водії Dodge і Volkswagen дістали тілесні ушкодження, проте відмовилися від госпіталізації.

На водія автомобіля Dodge було складено протокол згідно зі ст. 124 КУпАП.

Про другий випадок співробітникам поліції повідомила жителька Бучача. Вона виявила чоловіка, який впав з велосипеда і не подавав ознак життя.

Правоохоронці встановили, що потерпілий — місцевий житель 1958 року народження. За попередніми даними, він рухався на велосипеді та не впорався з керуванням, через що впав, вдарившись об асфальтобетонне покриття. Отримане ушкодження виявилося смертельним.

Правоохоронці Тернопільщини нагадують про необхідність усіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил, встановлених законодавством, з метою мінімізувати ризики аварій. Крім цього, недотримання законних вимог карається штрафами.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *