21.09.2024
0 0

Мобільні аптеки працюватимуть у сільській місцевості, де немає стаціонарних пунктів. Одна з таких аптек працюватиме у Вараському районі та обслуговуватиме 44 віддалені населені пункти у Зарічненській та Локницькій громадах.

У Рівненській обласній державній адміністрації розповіли, що сьогодні відбулася презентація цієї мобільної аптеки.

«Мобільні аптеки» — це проєкт, який дозволить швидко та якісно зняти ще один бар’єр, адже на Рівненщині 754 села зовсім не мають ліцензованих аптечних закладів та не мають укладених договорів з лікарнями», — відзначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Крім того, ще одна мобільна аптека від ФОП у Дубенському районі розпочала свою роботу минулого тижня. Вона обслуговує 8 сіл Привільненської, Ярославицької та Бокиймівської територіальних громад. Інформацію про прибуття мобільної аптеки можна буде отримати від сімейного лікаря чи місцевої влади.

Також у Рівненській ОДА повідомляють про те, що незабаром планується передати ще два обладнаних автомобілі для доставки ліків до важкодоступних населених пунктів Радивилівської та Зарічненської територіальних громад.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *