21.09.2024
0 0

Мати молодого чоловіка готова судитися з ТЦК через неправомірні дії співробітників.

22-річний молодий чоловік із Києва приїхав до Ужгорода. Щойно він вийшов із поїзда, його зупинили, попросили показати документи. Він продемонстрував співробітникам ТЦК оновлені дані в застосунку «Резерв+», однак йому сказали, що цього недостатньо. Зі слів матері, йому сказали, що необхідно мати на руках паперові документи, і після цього затримали.

Про все це мати, яка й розповіла на своїй сторінці в соцмережі Facebook, дізналася не одразу. Молодому чоловікові два дні не давали вийти на зв’язок із сім’єю. Коли він усе-таки зателефонував, то перебував не в Ужгороді, а на Львівщині, в одному з навчальних центрів.

22-річний хлопець має аутоімунне захворювання. Він був визнаний Печерським районним військкоматом непридатним до служби в мирний час, а також обмежено придатним у воєнний. Проте хвороба невиліковна, незважаючи на те, що молода людина перебуває в ремісії.

Зі слів матері, хлопець дав згоду на військову службу під тиском. Вона готова боротися за сина в судовому порядку, однак це буде тривалий процес.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *