21.09.2024
0 0

Правоохоронці з’ясували, що раніше судима 31-річна мешканка села Пищатинці обіцяла громадянам різні послуги за кордоном, а в результаті не виконувала обіцянку та привласнювала гроші.

Жінка, яка раніше вже була фігуранткою у справах про шахрайські дії, виявилася причетною ще до шести випадків шахрайства в рамках нового кримінального провадження.

Так, одна із потерпілих повідомила поліцейським, що фігурантка виманила у неї майже 70 тисяч гривень. Зловмисниця обіцяла заявниці офіційне працевлаштування в Нідерландах, однак у результаті обіцянки не було виконано, а гроші шахрайка так і не повернула.

Інший потерпілої шахрайка обіцяла перевезти тварин до Німеччини, таким чином вона отримала від неї чималу суму, але так і не надала обіцяної послуги. Пізніше з’ясувалося, що 31-річна фігурантка причетна до шести випадків шахрайства. Вона розміщувала оголошення про надання різноманітних послуг у соцмережах, таким чином залучаючи майбутніх жертв.

Наразі зловмисниці повідомили про підозру в шахрайстві, вчиненому повторно. За це їй загрожує до трьох років позбавлення волі.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *