21.09.2024
0 0

Німецькі партнери передали українським прикордонникам 41 транспортний засіб.

Повідомляється, що цей проєкт міжнародної технічної допомоги реалізується завдяки підтримки Федерального уряду Німеччини. Передачу сертифікатів на вантажівки здійснив Надзвичайний та Повноважний Посол Німеччини в Україні Мартін Єґер.

Мартін Єґер зазначив, що Німеччина підтримує Україну в усіх сферах та надає широкий спектр військової допомоги — від засобів протиповітряної допомоги до знешкодження мін.

«Ми маємо особливо хороші і тісні стосунки з Державною прикордонною службою України, які склалися протягом років і розвинулися в партнерство і особисту дружбу. Саме тому я особливо радий сьогодні бути тут, коли ці вантажні автомобілі доставлені з Німеччини і будуть передані Державній прикордонній службі України і далі будуть нести службу на фронті», — підкреслив Єґер.

Голова Держприкордонслужби України подякував німецьким колегам за допомогу і заявив, що отримані вантажні автомобілі значно підвищать боєздатність прикордонних підрозділів, які знаходяться на лінії зіткнення з противником.

«Вони (вантажні автомобілі) дадуть змогу покращити систему логістичного забезпечення, доставки військово-технічного майна безпосередньо до місць несення служби», — повідомив Сергій Дейнеко.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *