21.09.2024
0 0

Жахливий випадок трапився ще у травні минулого року в Обухівському районі. Наразі фігуранту оголосили вирок у вигляді позбавлення волі строком на 15 років.

Коли трапився інцидент, на місце виїжджали правоохоронці. Приїхавши на вказану адресу, вони відчули різкий запах газу, а на кухні було виявлено тіло 16-річної дівчинки та пораненого 43-річного господаря будинку — чоловік практично не дихав.

Пізніше, під час огляду будинку, поліцейські виявили у приміщенні 12-річного хлопчика, який був сильно наляканий і ховався у підвальному приміщенні.

Згодом правоохоронці провели низку слідчо-оперативних заходів та встановили, що чоловік приревнував дружину та вирішив позбавити життя себе та дітей.

Спочатку фігурант відкрив газові конфорки і зламав ручку вхідних дверей, щоб діти не могли вибратися з дому. Коли старша дочка спробувала чинити опір і покинути будинок, батько почав бити її кулаками, а потім вдарив ножем. Ножеве поранення виявилося для дівчинки смертельним.

Нещодавно відбувся суд стосовно глави сімейства — чоловіка визнали винним в умисному вбивстві доньки та замаху на вбивство малолітнього сина. Він проведе 15 років у в’язниці.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *