21.09.2024
0 0

Жінка боїться, що справу про загибель її сина можуть «зам’яти».

Згідно з даними слідства, в автопригоді, що трапилася на вулиці Покровській у Житомирі, зіткнулися два автомобілі. Після цього один із транспортних засобів виїхав на зустрічну смугу, внаслідок чого сталося зіткнення з мопедом. 15-річний водій загинув на місці, 14-річна пасажирка — госпіталізована.

Розслідування показало, що винуватцем аварії є 29-річний житомирянин. У момент ДТП чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, прилад Драгера показав 0,99 проміле.

Фігуранту було оголошено обвинувачення у скоєнні кримінальних злочинів за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил дорожнього руху) та ч. 1 ст. 382 (умисне невиконання вироку суду) КК України. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 10 років.

Проте мати загиблого підлітка боїться, що розгляд справи можуть призупинити або припинити, оскільки обвинувачений раптово вирішив вступити до лав ЗСУ. Тож жінка просить небайдужих громадян підтримати її, бо досвід показує, що такі випадки — не поодинокі.

На прохання батьків загиблого хлопця, повідомляємо, що судовий розгляд відбудеться у Богунському районному суді м. Житомира 01.07.2024 о 15:00 у залі 1Б1. Суддя Панченко Г.В.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *