21.09.2024
0 0

Калушанин, попри заборону, запустив у небо піротехнічний засіб. Його, а також продавця феєрверку, притягнули до відповідальності.

Згідно з даними суду, чоловік, перебуваючи на даху одного з багатоповерхових будинків м. Калуша, запустив феєрверк, чим порушив громадський порядок і спокій містян.

Чоловік визнав свою провину, а також вона була підтверджена фотографіями та відеозаписами. На нього було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП, суд оштрафував його на 51 гривню.

«На лінію «102» зателефонував місцевий житель, який повідомив, що невідомі особи запустили феєрверки. На місце події оперативно прибули правоохоронці. Ретельно обстежили територію. Надалі співробітники Калуського районного відділу поліції провели поквартирний обхід, опитали свідків. Відтак встановили людину, причетну до правопорушення», — повідомила поліція.

Окрім цього, суд встановив, що за два дні до цього калушанин купив феєрверк в іншого чоловіка. Ним виявився 49-річний місцевий житель. На нього також було складено адміністративний протокол.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *