21.09.2024
0 0

16 квітня Президент Володимир Зеленський підписав закон про посилення мобілізації, який набуде чинності через один місяць з дня, наступного за днем його опублікування.

Згідно з цим Законом, громадяни, які перебувають на військовому обліку, повинні надати ТЦК дані про свою реальну адресу та вказати номер телефону до середини липня 2024 року.

У разі перебування військовозобов’язаного громадянина на території України він протягом 60 днів з дня набрання чинності цим Законом має уточнити адресу проживання, номери засобів зв’язку, адреси електронної пошти та інші персональні дані.

Для цього громадянин зобов’язаний самостійно прибути до ТЦК за місцем перебування на військовому обліку або за своїм місцем проживання, або до ЦНАП, або через Електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста.

Якщо ж громадянин перебуває за кордоном, то він має надати інформацію на офіційну електронну адресу або на офіційний номер телефону, які зазначені на офіційному сайті ТЦК за місцем перебування на військовому обліку, або через Електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *