21.09.2024
0 0



Як повідомили у Київській міській державній адміністрації, цей інноваційний сервіс спростить багато процесів для киян, які є військовими, а також їхніх родин і родин загиблих.

Зазначається, що військові не завжди мають повну інформацію про свої права та можливості і найчастіше для отримання тих чи інших пільг чи послуг доводиться звертатися до різних структур. Даний сервіс поєднує різні послуги та працює за принципом «єдиного вікна».

Повідомляється, що зараз на порталі вже представлено понад 40 послуг, включаючи соціальні, медичні, освітні та інші. Як розповіли у Київській міській державній адміністрації, перші 10 послуг вже можна оформити онлайн. Надалі цей список планується розширити.

Щоб побачити доступні для них міські послуги, військовим необхідно зареєструватися і пройти верифікацію в особистому кабінеті. Там же можна подати заявку на отримання послуги, а якщо її можна оформити лише офлайн, то на сайті є опис усієї процедури.

Наголошується, що за допомогою цього сервісу планується зробити взаємодію з міськими установами максимально оперативною й ефективною.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *