21.09.2024
0 0



Дівчина та двоє чоловіків за спільною змовою побили та обікрали 61-річного чоловіка на 750 тисяч гривень.

До правоохоронних органів звернувся 61-річний чоловік, який живе в селищі Маневичі. Він заявив, що на нього напали та незаконно заволоділи 750 тисячами гривень.

Подія трапилася в Луцькому районі. Чоловік зустрівся зі своєю 17-річною знайомою, не знаючи, що вона є співучасницею злочину. Дівчина вступила у змову з 41-річним і 29-річним жителями сусідньої області, знаючи, що у пенсіонера є велика сума грошей, і маючи намір їх вкрасти.

Під час розмови з 61-річним чоловіком дівчина несподівано дістала і застосувала газовий балончик. Тут же приспіли спільники, які побили чоловіка, а потім відібрали гроші та мобільний телефон. Вони утримували чоловіка деякий час, а потім залишили його біля одного з сіл. Потерпілий попросив у перехожих телефон, і відразу ж викликав поліцію.

Правоохоронці, які прибули на виклик, отримали опис злочинців, а також з’ясували деталі події. Протягом години трьох підозрюваних виявили та затримали в місті Берестечко. Викрадені гроші було вилучено.

Групі зловмисників оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 187 КК України (розбій у великих розмірах в умовах воєнного стану). Слідство триває, вирішується питання про обрання запобіжного заходу обвинуваченим.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *