21.09.2024
0 0



31-річний мешканець Вінниччини повідомив у поліцію, що випадково згубив у м. Бердичеві свою банківську картку, а пізніше йому почали надходити повідомлення про оплату його карткою покупок у магазинах міста.

Поліцейські оперативно встановили місця, де було сплачено покупки після втрати карти. За допомогою камер відеоспостереження було встановлено, що чужу банківську картку вирішив привласнити 32-річний місцевий житель.

Чоловік зізнався у вчиненому та розповів поліції, що знайшов банківську картку на вулиці. За чужі кошти він вирішив купити собі харчові продукти та алкогольні напої. Чоловік розплачувався чужим платіжним засобом, допоки банківський термінал не зажадав ввести пароль. Після цього зловмисник вирішив позбутися непотрібної чужої карти.

Під час слідства з’ясувалося, що фігурант здійснив покупки у різних магазинах понад 20 разів та витратив майже 11 тисяч гривень. Чоловіку повідомлено про підозру за фактами крадіжки, а також викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем або їх пошкодження.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *