21.09.2024
0 0



Детективи Бюро економічної безпеки викрили групу осіб, які причетні до організації продажу контрабандних товарів. Одного з фігурантів затримано.

Співробітники БЕБ встановили, що до злочинної діяльності причетні жителі Ковельщини. Вони незаконно завозили через митний кордон електронні сигарети з наркотичним вмістом та рідини до них. Товар фігурантам вдавалося ховати від митного контролю.

Зловмисники організували продаж підакцизного товару в Інтернеті та через соцмережі. Товар вони надсилали поштою по всій території України. Незаконна діяльність приносила фігурантам приблизно 10-15 тисяч доларів щомісячного прибутку.

У квартирах зловмисників, офісному приміщенні, а також в автомобілях було проведено 12 обшуків. В результаті правоохоронці виявили та вилучили електронні сигарети та рідини до них, готівку, комп’ютерну техніку та документацію. Також у будинку одного з фігурантів було виявлено та вилучено незареєстровану вогнепальну зброю, набої та наркотичні речовини.

Затриманому зловмиснику оголошено про підозру у зберіганні, придбанні, збуті вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу, а також у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, збуті наркотичних засобів. Він перебуває під домашнім арештом. Досудове розслідування триває.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *