21.09.2024
0 0

Пригода сталася у Мукачівському районі. Чоловік кілька разів вистрілив у правоохоронців, у результаті травмував інспектора сектору реагування патрульної поліції.

Поліцейські зупинили в селищі Кольчино Мукачівського району автомобіль «Seat Ibiza» за порушення правил дорожнього руху. Під час розмови з водієм поліцейські запідозрили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Він проігнорував усі вимоги правоохоронців та закрився в машині. Пізніше водій вистрілив із вікна автомобіля у бік співробітників поліції та поранив одного з інспекторів.

Зловмисником виявився 29-річний мукачівець, який до цього вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Чоловіка вдалося затримати прямо на місці події. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Також з місця злочину вилучили пакет із канабісом та травматичну зброю, з якої зловмисник стріляв у поліцейських. Наразі встановлюється походження зброї.

Потерпілому співробітнику поліції було надано медичну допомогу, зараз його життю нічого не загрожує. Слідчі порушили кримінальне провадження за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. За це фігурантові загрожує до 5 років позбавлення волі.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *