21.09.2024
0 0



Максим Козицький, партнер та президент компанії Константінос Накіс, а також партнер компанії Дмитрій Ламперт обговорили на зустрічі можливі стратегії інвестування компанії у сфері будівництва доступного житла та промислових об’єктів на Львівщині.

Константінос Накіс наголосив, що підтримка саме цих секторів має вирішальне значення для економічного розвитку, а також сприяє отриманню прибутку та збільшенню експорту. Він зазначив, що їхні дії спрямовані на допомогу у відбудові України. За останні п’ять років компанія інвестувала понад 2.5 мільярди доларів у проекти в різних державах.

Представники компанії зауважили, що в країні є великий попит на доступне житло через внутрішнє переміщення людей. Для боротьби з цією проблемою було створено найсучаснішу структуру, а також відібрано команду лідерів світового рівня.

«Проаналізувавши понад 100 пропозицій, ми відібрали проєкти для потенційних інвестицій цього року», — повідомив Дмитрій Ламперт.

Максим Козицький підтвердив, що на Львівщині справді став помітним попит на доступне житло. Згідно з офіційними даними, на Львівщину переселилося понад 240 тисяч людей у зв’язку із нинішньою ситуацією у країні. Є також неофіційні дані, згідно з якими ця кількість становить 350 тисяч осіб.

Також начальник Львівської ОВА торкнувся питання, що стосується об’єктів енергоструктури. Він повідомив, що аварійні відключення електроенергії, швидше за все, продовжаться більш ніж до кінця року. У зв’язку з цим Козицький висловив стурбованість тим, що «організація будь-якої ініціативи без надійного електропостачання буде менш ефективною».

На це представники інвестиційної компанії відповіли, що енергетичні проекти поки що не входять до сфери діяльності фонду, однак у майбутньому їх можуть розглянути. На даний момент першорядною метою інвесторів є будівництво житла та промислових об’єктів.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *