21.09.2024
0 0


Вночі, 21 травня, до поліції надійшло повідомлення, що у селищі Мирополі спрацювала тривожна сигналізація у приміщенні банку.

За кілька хвилин на місце події прибула група реагування поліції охорони. Вони повідомили про пошкодження дверей банку колег відділення поліції №1 (смт Любар) Житомирського райуправління.

Слідчо-оперативна група зафіксувала, що сейф та камера схову, а також банкомат, термінал та інше обладнання не були пошкоджено. Уся слідова інформація була вилучена правоохоронцями. Також вони переглянули камери відеоспостереження, які зафіксували, що невідомий зумів пробратися до банку завдяки тому, що розбив скло вхідних дверей каменем.

Злочинець намагався приховати обличчя за допомогою капюшона, а також вдягнув рукавички, щоб не залишити відбитків пальців. Однак після того, як спрацювала сигналізація, чоловік швидко втік з місця злочину. До пошуку зловмисника було залучено всі наряди, які працювали у громаді та прилеглих територіях. Розшукуваного чоловіка виявили за кілька годин на сусідній залізничній станції.

37-річного киянина, який намагався пограбувати банк, було затримано. З’ясувалося, що він уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння тяжких злочинів. Щоб якнайшвидше виїхати з громади, він використав велосипед, проте втекти від поліції фігурантові не вдалося.

Наразі вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у скоєному. За скоєний злочин йому загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *