21.09.2024
0 0


У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 33-річний мешканець селища Хорошева ображав та принижував свого 55-річного батька.

Як з’ясувалося, чоловік ніде не працює і проживає разом із батьком та живе його коштом. Фігурант часто перебував у стані алкогольного сп’яніння та провокував конфлікти під час спілкування з батьком.

Також крім образ кривдник міг штовхнути потерпілого. Крім того, були випадки, коли п’яний син виганяв батька з власного будинку і йому доводилося ночувати в інших місцях. Тому чоловік був змушений звернутися за допомогою до правоохоронців.

Повідомляється, що правоохоронці не раз складали стосовно сина адміністративні протоколи за вчинення домашнього насильства. Крім цього, йому виносили термінові заборонні приписи. Однак це не допомогло змінити поведінку сина.

За фактом домашнього насильства було відкрито кримінальне провадження. Днями правоохоронці відправили обвинувальний акт відносно кривдника до суду. За вчинення домашнього насильства призначається покарання у вигляді громадських робіт на строк від 150 до 240 годин, або пробаційного нагляду на строк до п’яти років, або обмеження волі на такий самий строк, або позбавлення волі на строк до 2 років.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *