21.09.2024
0 0

Головні тези з інтерв’ю:

«Президент сказав, що на ставці багато людей і не треба туди нікого запрошувати! «Бо ті плани наступу лежатимуть у росії на столі». Не треба мати плани контрнаступу, щоб зрозуміти, що той наступ у 2023 році був дебільний»

«В українській армії «глухий кут» – двигун прогресу тому, що це змушує військових думати як виходити з тих чи інших ситуацій та розвивати свої навики»

«Азов зараз найбільше потребує бронетранспортерів – БТРів, танків, БМП, які допоможуть підтримувати піхоту та доставляти особовий склад»

«ОБСЄ – це хрінова організація і я не розумію, хто її пустив в Україну і нащо. Це реальні агенти ФСБ, які їздили по лінії фронту та передавали інформацію ворогу. Ті хто допустив ОБСЄ в Україну, на законному рівні допустив недоторканних агентів кремля на фронт»

«На напрямках на яких працює Азов немає ДНРівців, вони всі закінчились на початку війни, зараз на тих напрямках воюють росіяни»

«За повернення полонених має домовлятись захід. У Соловйова чи інших російських лідерів потрібно конфіскувати майно закордоном з умовою повернення майна після повернення полонених»

«Найбільша проблема в армії – це відсутність взаємодії між підрозділами»

«Люди взагалі не розуміють, наскільки у нас все круто у міжнародній політиці. Те, що зараз ми маємо і те, що ми отримуємо, в т.ч. західна допомога — це заслуга президента Зеленського»

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *