21.09.2024
0 0


Правоохоронцям надійшла оперативна інформація про те, що двоє місцевих жителів можуть бути причетні до незаконного обігу зброї в районі.

За цим фактом розпочалося розслідування, слідчі отримали санкцію суду для проведення обшуків за місцем проживання фігурантів. Ними виявилися 49-річний мешканець села Кваси та його 50-річний односельець.

Повідомляється, що в будинку 49-річного фігуранта було виявлено та вилучено бойову гранату, три запали до гранат, 2 пістолети, 5 гвинтівок, оптичний приціл, майже 350 набоїв різного калібру до зброї, в тому числі автоматичної, а також 69 ножів.

У будинку його спільника також виявили незаконну зброю та боєприпаси. Зокрема, правоохоронці знайшли пістолет, набої до автоматичної, травматичної та газової зброї, два оптичні приціли, 200 грамів пороху мисливського та мисливські ножі.

Усі знайдені докази було надіслано на експертизу. Наразі встановлюється походження незаконної зброї та боєбрипасів, а також з’ясовується, з якою метою фігуранти зберігали зброю у себе вдома. Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *