21.09.2024
0 0


До поліції та до медичного закладу зателефонувала 31-річна жінка, яка стала очевидцем події.

З’ясувалося, що чоловік у темному капюшоні та медичній масці на обличчі увірвався до магазину на вулиці Замковій у Рівному. Він бризнув у обличчя продавчині сльозогінний газ, а також погрожував їй ножем, щоб вона віддала злочинцеві всі гроші. Проте продавщиця не наслідувала вказівки зловмисника. Злочинець, не досягнувши бажаного, втік з місця події.

На місце одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці переглянули відеозаписи з камер спостереження та опитали очевидців на місці злочину. Потім було складено орієнтування на зловмисника. Постраждалу співробітницю магазину госпіталізували до медустанови. 25-річна дівчина має хімічний опік очей.

Злочинця було затримано на одній із вулиць обласного центру приблизно за півгодини після того, як було розіслано орієнтування. У нього виявили два балончики із газом дратівливої дії, медичну маску та ніж. Зловмисником виявився 26-річний мешканець села Тайкури Рівненського району. З’ясувалося, що він уже раніше був засуджений за розбійний напад.

Чоловіку повідомлено про підозру у розбої. Він був затриманий. На даний момент вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєний злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *