21.09.2024
0 0


Порушник перебував у вагоні метро і почав провокувати конфлікт з одним із пасажирів, а потім завдав йому удару ножем у живіт.

Інцидент трапився на станції метро «Вокзальна» у вагоні потягу. У ході з’ясування обставин було встановлено, що у вагоні перебував п’яний чоловік, який став чіплятися до інших пасажирів та використовувати нецензурну лексику. Один із пасажирів спробував заспокоїти порушника, але той у відповідь почав бійку.
3

У ході бійки зловмисник дістав складний ніж та завдав пасажиру не проникаюче поранення в живіт. Постраждалому 24-річному хлопцеві допомогли вийти на станції метро інші пасажири, які викликали поліцейських і медиків.

Поліцейські провели оперативні заходи, внаслідок яких було встановлено та затримано зловмисника. Його виявили на станції метро «Шулявська». Порушником виявився 29-річний уродженець міста Херсону. Під час розмови з правоохоронцями він не зміг пояснити причину своїх дій.

Чоловіку повідомлено про підозру у хуліганстві, вчиненому із застосуванням холодної зброї чи іншого предмета. За скоєний злочин йому загрожує до семи років ув’язнення.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *