21.09.2024
0 0


Підозрюваного у вбивстві 53-річної мешканки села Довге Хустського району було затримано. Чоловік визнав провину у скоєному. На даний момент він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

До поліції зателефонувала 28-річна закарпатка. Вона розповіла, що чує крики своєї матері, яка перебуває у будинку односельця. Правоохоронці виїхали на місце події. Там вони виявили мертву жінку. Усі ознаки вказували на насильницьку смерть. Також одразу на місці поліцейські затримали імовірного вбивцю.

З місця злочину було вилучено речові докази. Пізніше правоохоронці встановили обставини події. Загибла та підозрюваний знаходилися вдома у спільного знайомого. Там у них виникла сварка через ревнощі. У ході конфлікту чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав своїй співмешканці понад 8 ножових поранень. Від отриманих травм жінка померла.

Підозрюваним виявився 50-річний уродженець Лисичанська Луганської області. 20 років свого життя він перебував у в’язниці за скоєння різного роду злочинів. За три місяці до вбивства зловмисника засудили до 5 років ув’язнення за майнові злочини. Проте суд звільнив його від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік. Тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі за умисне вбивство.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *